voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 2017.  Je kan ze rechts op deze pagina downloaden. Daarnaast gelden onderstaande Aanvullende Voorwaarden.

aanvullende voorwaarden

In aanvulling op artikel 7 van de Algemene Voorwaarden tref je aan de rechterzijde van de pagina tevens onze betalingsvoorwaarden aan.

klachtenreglement

Het klachtenreglement van SKOL vind je hiernaast.

privacy- en cookiebeleid

SKOL kinderopvang vindt jouw privacy erg belangrijk en doet er dan ook alles aan om jouw gegevens en die van jouw kind zo goed mogelijk te beschermen.

Door de toenemende digitalisering wordt het beveiligen van systemen steeds belangrijker. Wij hebben onze organisatie en onze systemen zo ingericht dat jouw gegevens goed beschermd zijn. Alleen medewerkers die jouw gegevens nodig hebben, kunnen deze inzien. En als we jouw gegevens delen met een derde partij, dan is dat alleen om onze service naar jou toe te optimaliseren. Met zulke partijen sluiten wij dan ook een overeenkomst, waardoor hun beveiliging van jouw gegevens minstens net zo goed is als die van ons. Wij zullen jouw gegevens nooit verkopen. En als je geen gebruik meer maakt van onze diensten, dan verwijderen wij binnen een redelijke termijn jouw gegevens, tenzij de wet een bewaartermijn kent.

In de nieuwe wetgeving heb je ook meer rechten gekregen. Zo heb je het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je leest er alles over in de onze volledige privacyverklaring. Heb je toch nog vragen dan horen we dat graag via info@skolkinderopvang.nl.
De privacyverklaring van SKOL vind je ook hiernaast.