vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties
Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

iedereen kan bij SKOL vakantie vieren
Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

de vakantiestrippenkaart: kies wat je wil
Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vind je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten
In de overzichten hiernaast staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ongeveer 65% voor het eerste kind en 90% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave ruim 85% voor het eerste kind en 94% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

strippenkaart aanvragen
Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

schoolvakanties
SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2019:
Kerstvakantie          22 december 2018 t/m 6 januari 2019
Voorjaarsvakantie    23 februari t/m 3 maart 2019
Meivakantie             27 april t/m 12 mei 2019
Zomervakantie         20 juli t/m 1 september 2019
Herfstvakantie         19 oktober t/m 27 oktober 2019
Kerstvakantie           21 december 2019 t/m 5 januari 2020

BSO zomervakantie
Leef je uit op de BSO tijdens de zomervakantie. We zijn open van 22 juli t/m 30 augustus 2019. Deze vakantie staan alle activiteiten en uitjes in het ‘wereldreis’ thema. Beleef een reis om de wereld en ga op avontuur tijdens de culturele workshops. Vanwege organisatorische redenen hebben we géén zwemuitjes tijdens de hele zomervakantie kunnen regelen. Natuurlijk gaan we wel lekker veel sportieve waterspelletjes doen! In de vakantie ga je elke week een ander gebied in en beleef je spannende activiteiten. De eerste week staat in het thema van Wie is de Mol? Vervolgens nemen we een duik in de oceaan, klauteren we de bergen door, beleven we de jungle, ontdekken we zand in de woestijn en tot slot staan de activiteiten in het teken van de Noord- en Zuidpool.
Op de Sport BSO’s staan alle activiteiten en uitjes in het thema ‘Levende spellen’. Beleef levendige spellen en ga op avontuur tijdens de sportieve uitstapjes. Gooi er op los bij Levend paintball, overwin het mountainbike parcours, leef je uit tijdens het Levend Flipperkast spel en gooi en op los bij het Levend Angry bird spel! Volop actie, plezier en gezelligheid voor iedereen tijdens de vakantie!

Bekijk hier alle BSO zomervakantieprogramma’s:
Zomervakantie Sport Stars Hisalis
Zomervakantie Sport Stars Ter Specke
Zomervakantie Sport Stars Noordwijk
Zomervakantie BSO de Bronckhorst
Zomervakantie BSO de Paleistuin
Zomervakantie BSO de Victor
Zomervakantie BSO de Wirwar
Zomervakantie BSO de Torenkamer
Zomervakantie BSO de Klarinet 
Zomervakantie BSO de Joseph