vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

Extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties
Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

Iedereen kan bij SKOL vakantie vieren
Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

De vakantiestrippenkaart: kies wat je wil
Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vind je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

Ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten
In de overzichten hiernaast staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ongeveer 65% voor het eerste kind en 90% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave ruim 85% voor het eerste kind en 94% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

Strippenkaart aanvragen
Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

Schoolvakanties
SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2021:
Kerstvakantie ‘20     19 december 2020 t/m 3 januari 2021
Voorjaarsvakantie    20 februari t/m 28 februari 2021
Meivakantie             1 mei t/m 16 mei 2021
Zomervakantie        17 juli t/m 29 augustus 2021
Herfstvakantie         16 oktober t/m 24 oktober 2021
Kerstvakantie ‘21     25 december 2021 t/m 9 januari 2022

Kerstsluiting:
Van maandag 21 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 is het kerstvakantie. I.v.m. kerstavond zijn wij op donderdag 24 december 2020 tot 17.00 uur open. Tussen Kerstmis en oud en nieuw zijn wij gesloten. Maandag 4 januari 2020 openen wij weer onze deuren.

Uitzondering locatie Bronckhorst:
Onze locatie Bronckhorst is wel open tussen Kerstmis en oud en nieuw. Ook daar geldt dat i.v.m. kerstavond wij op donderdag 24 december 2020 tot 17.00 uur open zijn. En op donderdag 31 december 2020 zijn wij tot 17.00 uur open i.v.m. oudejaarsavond.

Sluitingsdagen 2021:
Op de volgende officiële feestdagen zijn wij gesloten:
Tweede paasdag,               maandag 5 april 2021
Koningsdag,                      dinsdag 27 april 2021
Hemelvaartsdag,               donderdag 13 mei 2021
Tweede pinksterdag,          maandag 24 mei 2021

Herfstvakantie bij SKOL
Vanaf maandag 19 oktober tot en met vrijdag 23 oktober staat alles in het teken van dino’s op onze BSO’s! Tijdens het voorbereiden van alle activiteiten hebben wij wederom rekening gehouden met het coronavirus. Wij kunnen helaas nog geen uitjes aanbieden. Ons vakantieprogrammateam heeft haar uiterste best gedaan, om een te gek programma neer te zetten.

Van zoutdeeg gaan wij de mooiste fossielen maken, we stappen in onze eigengemaakte dinopoten en lopen het parcours, we rennen ons rot tijdens levend dino-stratego en testen onze dinokennis tijdens de dinoquiz!

Genoeg te doen en te beleven, laat de vakantie maar komen!

Bekijk hier alle BSO herfstprogramma’s:
Herfstvakantie Sport Stars Hisalis
Herfstvakantie Sport Stars Ter Specke
Herfstvakantie Sport Stars Noordwijk
Herfstvakantie BSO de Bronckhorst
Herfstvakantie BSO de Paleistuin
Herfstvakantie BSO de Victor
Herfstvakantie BSO de Wirwar
Herfstvakantie BSO de Torenkamer
Herfstvakantie BSO de Klarinet
Herfstvakantie BSO de Joseph