vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties
Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

iedereen kan bij SKOL vakantie vieren
Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

de vakantiestrippenkaart: kies wat je wil
Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vind je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten
In de overzichten hiernaast staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ongeveer 65% voor het eerste kind en 90% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave ruim 85% voor het eerste kind en 94% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

strippenkaart aanvragen
Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

schoolvakanties
SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2020:
Kerstvakantie          21 december 2019 t/m 5 januari 2020
Voorjaarsvakantie    22 februari t/m 1 maart 2020
Meivakantie             25 april t/m 10 mei 2020
Zomervakantie         18 juli t/m 30 augustus 2020
Herfstvakantie         17 oktober t/m 25 oktober 2020
Kerstvakantie           19 december 2020 t/m 3 januari 2021

BSO voorjaarsvakantie
Volop plezier op de BSO tijdens de voorjaarsvakantie. Deze vakantie staan alle activiteiten in het thema ‘dieren’. We zijn open van 24 februari tot en met 28 februari 2020. De vakantie staat volgepland met te gekke activiteiten binnen het thema. Zo gaan we opzoek naar de Big Five tijdens de speurtocht, pluizen we braakballen uit, gaan we op ontdekkingstocht in het Naturalis en leren van alles over paarden op de manage. Kortom, geen tijd om je te vervelen in de vakantie bij de BSO’s van SKOL!

Bekijk hier alle BSO voorjaarsprogramma’s:
Voorjaarsvakantie Sport Stars Hisalis
Voorjaarsvakantie Sport Stars Ter Specke
Voorjaarsvakantie Sport Stars Noordwijk
Voorjaarsvakantie BSO de Bronckhorst
Voorjaarsvakantie BSO de Paleistuin
Voorjaarsvakantie BSO de Victor
Voorjaarsvakantie BSO de Wirwar
Voorjaarsvakantie BSO de Torenkamer
Voorjaarsvakantie BSO de Klarinet
Voorjaarsvakantie BSO de Joseph