vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties

Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

iedereen kan bij SKOL vakantie vieren

Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

de vakantiestrippenkaart: kies wat je wil

Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vind je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten

In de overzichten hiernaast staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ongeveer 65% voor het eerste kind en 90% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave ruim 85% voor het eerste kind en 94% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

strippenkaart aanvragen

Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

schoolvakanties

SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2021:
Voorjaarsvakantie    20 februari t/m 28 februari 2021
Meivakantie             1 mei t/m 16 mei 2021
Zomervakantie        17 juli t/m 29 augustus 2021
Herfstvakantie         16 oktober t/m 24 oktober 2021
Kerstvakantie ‘21     25 december 2021 t/m 9 januari 2022

sluitingsdagen 2021:

Op de volgende officiële feestdagen zijn wij gesloten:
Tweede paasdag,               maandag 5 april 2021
Koningsdag,                      dinsdag 27 april 2021
Hemelvaartsdag,               donderdag 13 mei 2021
Tweede pinksterdag,          maandag 24 mei 2021

Meivakantie bij SKOL

“Kunst & Muziek” is het thema in de meivakantie op de BSO’s. Een nieuw thema, dat wij met elkaar gaan ontdekken!

Wederom staan er weer allerlei gave activiteiten op het programma. Zoals een dag geheel in het teken van kunst. We gaan mozaïeken, maken een eigen Mondriaan met stoepkrijt en zijn creatief met spijkertjes. Tijdens “SKOL GOT TALENT” kan iedereen zijn/haar talent of een coole act laten zien. Er is ook genoeg actie te beleven. We bedenken ons eigen Ren-je-Rot verhaal en spelen het grote James Bond spel. Daarnaast staat er voor elke BSO een gave workshop op de planning. We leren bijvoorbeeld van alles over reptielen, tijdens het bezoek van Exotus Serpenti. De voetjes gaan van de vloer tijdens een te gekke dansworkshop hiphop en breakdance van dansschool Sonja. We drummen met Sytse en ontdekken graffiti tijdens een workshop van de Graffiti-boys! Kortom, we maken er een feestje van!

Tijdens de voorbereidingen van de activiteiten, hebben wij wederom rekening gehouden met het coronavirus. Het gehele programma is daarom onder voorbehoud.

Bekijk hier alle BSO lenteprogramma’s:
Meivakantie Sport Stars Hisalis
Meivakantie Sport Stars Ter Specke
Meivakantie Sport Stars Noordwijk
Meivakantie BSO de Bronckhorst
Meivakantie BSO de Paleistuin
Meivakantie BSO de Victor
Meivakantie BSO de Wirwar
Meivakantie BSO de Torenkamer
Meivakantie BSO de Klarinet
Meivakantie BSO de Joseph