vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties
Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

iedereen kan bij SKOL vakantie vieren
Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

de vakantiestrippenkaart: kies wat je wil
Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vind je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten
In de overzichten hiernaast staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ongeveer 65% voor het eerste kind en 90% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave ruim 85% voor het eerste kind en 94% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

strippenkaart aanvragen
Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

schoolvakanties
SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2018:
Kerstvakantie 23 december 2017 t/m 7 januari 2018
Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart 2018
Meivakantie 28 april t/m 13 mei 2018
Zomervakantie 14 juli t/m 26 augustus 2018
Herfstvakantie 20 oktober t/m 28 oktober 2018
Kerstvakantie 22 december 2018 t/m 6 januari 2019

BSO zomervakantie
De zomervakantie is van 16 juli tot en met 24 augustus. Beleef op de BSO een reis door de tijd tijdens de zomervakantie! Voor de BSO’s zijn alle activiteiten en uitjes in het thema ‘van Ice Age naar Iphone’. De kinderen van de sport BSO’s leven zich uit met het thema ‘Amerikaanse sportweken’. Op dinsdag 17 juli openen we de zomervakantie feestelijk met een Expeditie Robinson. Alle BSO’s komen samen op de ijsbaan van Lisse en strijden met hun ‘eigen kamp’ mee met uitdagende spellen. In de rest van de vakantie kunnen de kinderen genieten van activiteiten als een Obstacle run, Levend Flintstone Cluedo, het handelspel tijdens de VOC-handelsdag en natuurlijk heel veel waterspelletjes. Kortom voor iedereen veel plezier, gezelligheid en actie.

Bekijk hier alle BSO zomervakantieprogramma’s:
Zomervakantie Sport Stars Hisalis
Zomervakantie Sport Stars Ter Specke
Zomervakantie Sport Stars Noordwijk
Zomervakantie BSO de Bronckhorst
Zomervakantie BSO de Paleistuin
Zomervakantie BSO de Victor
Zomervakantie BSO de Wirwar
Zomervakantie BSO de Torenkamer
Zomervakantie BSO de Klarinet
Zomervakantie BSO de Joseph