vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties

Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

iedereen kan bij SKOL vakantie vieren

Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

de vakantiestrippenkaart: kies wat je wil

Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vind je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten

In de overzichten hiernaast staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ongeveer 65% voor het eerste kind en 90% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave ruim 85% voor het eerste kind en 94% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

strippenkaart aanvragen

Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

schoolvakanties

SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2021/2022:
Herfstvakantie ‘21             16 oktober t/m 24 oktober 2021
Kerstvakantie ‘21              25 december 2021 t/m 9 januari 2022
Voorjaarsvakantie ‘22        26 februari t/m 6 maart 2022
Meivakantie ‘22                 25 april t/m 8 mei 2022
Zomervakantie ‘22             9 juli t/m 21 augustus 2022

sluitingsdagen 2022:

Op de volgende officiële feestdagen zijn wij gesloten:
Tweede paasdag                maandag 18 april 2022
Koningsdag                       woensdag 27 april 2022
Hemelvaartsdag                donderdag 26 mei 2022
Tweede pinksterdag           maandag 6 juni 2022

herfstvakantie bij SKOL

De zomervakantie is nog maar net voorbij en de herfstvakantie staat alweer op ons te wachten. Het thema tijdens de herfstvakantie is ‘Beroepen’! Als eerbetoon richten wij ons met name op vitale beroepen, waar al anderhalf jaar tijd vanwege corona een groot beroep op is gedaan.

Elke dag staat er een actieve en een creatieve activiteit voor de kinderen klaar. Zo gaan we tijdens de ‘Dag van 112’ een brandweer- of politie uniform maken en blussen we als een echte brandweerman. Met de ‘Dag van de Supermarkt’ spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op het doen van boodschappen, zoals boodschappenbingo en het te gekke boodschappenspel. We spelen ziekenhuistrefbal en experimenteren met leuke proefjes tijdens de ‘Dag van de Zorg’. We rennen over het parcours, vertragen onze tegenstanders met kaarten en winnen de Mario Kart race op de ‘Dag van het Vervoer’. En op de ‘Dag van de Defensie’ maken we een stoere legerhelm van papier-maché en doen ons uiterste best tijdens hindernis estafette en vijfkamp.

Alle kinderen mogen elke dag verkleed komen in het thema van de dag!

Tijdens de voorbereidingen van de activiteiten, hebben wij wederom rekening gehouden met het coronavirus. Het gehele programma is daarom onder voorbehoud.

Bekijk hier alle BSO herfstprogramma’s:
Herfstvakantie Sport Stars Hisalis
Herfstvakantie Sport Stars Ter Specke
Herfstvakantie Sport Stars Noordwijk – week 1
Herfstvakantie Sport Stars Noordwijk – week 2
Herfstvakantie BSO de Bronckhorst
Herfstvakantie BSO de Paleistuin
Herfstvakantie BSO de Victor
Herfstvakantie BSO de Wirwar
Herfstvakantie BSO de Klarinet
Herfstvakantie BSO de Joseph
Herfstvakantie BSO de Torenkamer