sport BSO Sport Stars

binnenpret en buitenspelen

Sport Stars is dé naschoolse club voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Bij ons ontdekken kinderen de lol van samen in beweging zijn en buiten spelen. Onder aanmoediging van begeleiders die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een club waar je je eigen plek inneemt. Kinderen hebben plezier bij Sport Stars en hun ouders beleven dat mee. Dit is wat ouders voor hun kinderen willen!

Sport Stars is geschikt voor jonge en oudere kinderen. We hebben mooie eigen ruimtes met uitzicht over de velden. De jongere kinderen van 4 tot 7 jaar hebben hun eigen ruimte met verschillende speelplekken, zoals een bouwhoek, een speelkeuken, een knutselplek en onze stoere dansvloer met Wii. De oudere kinderen gaan tafeltennissen, tafelvoetballen of spelen een potje schaak. En als je even nergens zin in hebt, kan je gewoon lekker wegdromen op de bank. Zo is er voor iedereen rust en actie genoeg.

buitenspelen en sport

Sport Stars neemt kinderen altijd mee naar buiten. Om een balletje te trappen, verstoppertje te spelen, om verschillende sporten te leren, hutten te bouwen, te kijken wie het snelst achteruit kan lopen en samen een nieuw spel te bedenken en uit te voeren.
Vanuit onze ruimte zijn we direct op ons eigen speelveldje. Afgestemd op de jongste buitenspelers is dit een fijne plek om te bewegen en te ontdekken wat je kan. Ideaal dus voor stoere jongens en meiden uit de eerste groepen van de basisschool.

Elke periode worden meerdere sport gekozen die elk kind op zijn eigen niveau kan leren. De kleinsten kunnen samen oefenen, de groteren dagen elkaar uit. Soms spelen ze met zijn allen. Door alle activiteiten heen is er aandacht voor samenwerken en samenleven. Om de beurt de tafel dekken en de afwasmachine inruimen. Leren hoe fijn het is om te winnen, maar dat verliezen erbij hoort.

De kinderen maken door het jaar heen kennis met een breed palet aan sporten. Zo kunnen kinderen ontdekken welke sport ze leuk vinden en waar ze later mee verder willen. Veel kinderen kiezen de Sport BSO naast hun sportvereniging, en gaan na SKOL door na de training.

veilig van school naar de BSO

Als de schoolbel gaat, weten de kinderen van de BSO’s waar ze heen moeten lopen. Op vaste plekken en tijden staan wij klaar om de kinderen op te vangen.  De allerjongste kinderen halen we uit de klas of helpt de juf of meester van school om mee te lopen naar de ophaalplek. De kinderen herkennen onze groepsleiding en/of vaste chauffeurs met Verklaring Omtrent Gedrag meteen zodat de BSO-dag goed begint! Met de taxi, SKOLbus, SKOLauto en soms lopend gaan we naar de Sport Stars. Onderweg bespreken we de dag op school en bereiden we de kinderen voor op alle leuke activiteiten.

Vanwege organisatorische redenen kan SKOL niet op afwijkende tijden en locaties je kind ophalen.

een betrouwbare vrijplaats voor sporten en buiten spelen

Sport Stars biedt de veiligheid en betrouwbaarheid waar ouders behoefte aan hebben. We hebben eigen clubruimtes binnen sportcomplexen, waar kinderen zich thuis voelen. Om dit te waarborgen is de kwaliteit van onze medewerkers hoog en de scholing intensief. De groepsleiding zorgt voor structuur en bewaakt de grenzen. We zorgen voor ruimte voor elk individu, en met respect voor elkaar.

Binnen SKOL passen we de omgeving en de activiteiten aan op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Sport Stars is daarom geschikt voor jonge kinderen van 4 jaar tot aan het eind van de basisschool.
SKOL is altijd herkenbaar aan de kleding. De groepsleiding in stoere pakken. De kinderen hebben altijd een stoer polsbandje om en dragen bij uitjes een herkenbaar hesje.

onze sport BSO

Lisse:
Sport Stars Hisalis
Sport Stars Ter Specke

Noordwijk:
Sport Stars Noordwijk

Sport Stars Hisalis en Ter Specke bedienen de volgende scholen:

de Lisbloem
de Joseph
de Klarinet
de Willibrord
de Tweemaster
de Waterval

Sport Stars Noordwijk bediend de volgende scholen:

RKBS de Bronckhorst
de Schapendel
Daltonschool Klaverweide
Montessori school Noordwijk
de Noordwijkse School
Wakersduin
de Witte School

Wil je een kijkje nemen bij Sport Stars? Vraag hier een rondleiding aan. Je kan Sport BSO ook combineren met reguliere buitenschoolse opvang. Ontdek onze BSO locaties in Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse.