kinderdagverblijf bij SKOL

babygroep

Voor de allerkleinsten heeft SKOL een speciale babygroep voor kinderen tot 2 jaar. Hier worden kinderen verzorgd door ervaren, liefdevolle leidsters. Er zijn mooie speelplekken die zelfs de allerkleinsten uitdagen. Baby’s komen helemaal tot rust in de slaapruimtes, die direct grenzen aan de groep.

speelschool voor peuters vanaf 2 jaar

Als de kinderen iets ouder worden en de babygroep verlaten, ontmoeten de kinderen elkaar op de speelschool. Deze groep is aantrekkelijk ingericht met allerlei speelplekken zoals een huishoek, een leeshoekje, een bouwhoek. Ook hebben wij veel knutselspullen, speelgoed en spelletjes voor uren speelplezier.

Peuters hebben net wat meer uitdaging nodig. Het hele jaar organiseren we in blokken van vijf weken activiteiten rondom thema’s. Dit jaar zijn dat thema’s als ‘Hoera, een baby’, ‘Reuzen en kabouters’, ‘Oef wat warm’, ’Regen’ en ‘Eet smakelijk’. Dagelijks zitten wij met de kinderen in de kring en bereiden wij de peuters spelenderwijs voor op de kleuterklas. Met de vrolijk gekleurde handpop Puk leren wij kinderen meer over taal en het dagelijkse leven.

verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Op onze verticale groep komen kinderen in de leeftijden vanaf baby tot 4 jaar. Kinderen leren veel van elkaar op deze leeftijd. Een baby krijgt veel taal aangeboden en een peuter leert al snel rekening te houden met de jonge ‘kleintjes’.

onze medewerkers

Bij SKOL werken ervaren, liefdevolle leidsters, die allen goed zijn opgeleid en in het bezit zijn van minimaal een SPW 3 diploma. Zij worden ondersteund door specialisten als pedagogen en sportleraren. Wij hebben elke dag vaste leidsters op onze groepen, zodat ieder kindje altijd een bekend en vertrouwd gezicht heeft. Bijna al onze leidsters werken al lang bij SKOL en hebben jarenlange ervaring met de kinderen.

veel buiten en bewegen

Bewegen en buiten zijn is belangrijk voor kinderen. Kinderen vanaf 2 jaar sporten dagelijks, onder begeleiding van onze eigen sportdocent. Als het even kan, spelen de kinderen buiten. Elke groep heeft zijn eigen buitenspeelruimte die direct aan de groep grenst.

kom een keer kijken

Voor het eerst naar het kinderdagverblijf is best spannend. Daarom nodigen wij ouders graag uit voor een kennismakingsgesprek. We stellen samen een wenschema op om deze nieuwe stap zo comfortabel mogelijk te maken. Voordat een kind definitief onze groep bezoekt, laten wij ouders en kindjes al langzaam wennen. Aan de nieuwe omgeving, maar ook aan de leidsters en alles wat er op een kinderdagverblijf gebeurt. Het is belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de plek waar je je kind straks achterlaat als het weer tijd is om aan het werk te gaan.

ontdek onze kinderdagverblijven

Lisse:
Hannie Schaftlaan
Kindercampus Joseph
Nassaupark

Kijk hier voor een kinderdagverblijf bij jou in de buurt en vraag hier een rondleiding aan.