buitenschoolse opvang

De schoolbel gaat en vanuit alle klassen komen we naar de BSO. De jongste kinderen halen wij zelf uit de klas. Na een dag school is het tijd om actief te bewegen, mee te doen aan een gave workshop of lekker buiten te spelen. Zo snel mogelijk ronddraaien op de rekstokken of tikkertje doen met de groepsleiding. Er is genoeg plek voor zowel de jongste als de oudere kinderen om vrij te spelen en te ontdekken, binnen en buiten.

voor alle leeftijden

Binnen SKOL werken we met leeftijdsgerichte groepen. We passen de omgeving en de activiteiten aan op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. De jongere kinderen van 4 tot 7 jaar hebben hun ruimte met verschillende speelplekken, zoals een bouwhoek, een speelkeuken en een knutselplek. De oudere kinderen gaan tafeltennissen, tafelvoetballen of spelen een potje schaak. De BSO van SKOL is daarom zeer geschikt voor jonge kinderen van 4 jaar tot aan het eind van de basisschool.

onze eigen ruimte

Vanuit onze mooie stijlvol ingerichte BSO maken de kinderen van alles gebruik wat de school te bieden heeft. Daarnaast bieden wij workshops aan zoals freerunning, judo en muziekles. Dit maakt de BSO aantrekkelijk voor zowel jonge als oudere kinderen.

veilig van school naar de BSO

Als de schoolbel gaat, weten de kinderen van de BSO waar ze heen moeten lopen. Op vaste plekken en tijden staan wij klaar om de kinderen op te vangen.  De allerjongste kinderen halen we uit de klas of helpt de juf of meester van school om mee te lopen naar de ophaalplek. De kinderen herkennen onze groepsleiding en/of vaste chauffeurs met Verklaring Omtrent Gedrag meteen zodat de BSO-dag goed begint! Met de taxi, SKOLbus, SKOLauto en soms lopend gaan we naar de BSO. Onderweg bespreken we de dag op school en bereiden we de kinderen voor op alle leuke activiteiten.

Vanwege organisatorische redenen kan SKOL niet op afwijkende tijden en locaties je kind ophalen.

veel actie bij BSO

Terwijl we samen een boterham of cracker eten aan de grote tafels en over onze dag vertellen, maken we plannen voor de rest van de middag. Een tikspelletje in de speelzaal of voetballen op het plein buiten. Samen met de kinderen bepalen we waar we zin in hebben. Het team van SKOL inspireert en motiveert kinderen om hun fantasie te gebruiken en nieuwe dingen te ontdekken. De kinderen van SKOL willen niet meer naar huis.

In de schoolvakanties en tijdens studiedagen trekken wij er op uit. We organiseren workshops zoals freerunning, koken en schilderen, sportclinics, kook- en creatieve workshops. Een dag bij de BSO van SKOL is altijd te kort!

Sport Stars

Voor actieve kinderen die echt niet stil kunnen zitten, hebben wij ook sport BSO’s. Sport Stars is dé naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar die houden van sporten en bewegen. Lees meer over onze sport BSO’s.

onze buitenschoolse opvang locaties

Lisse:
de Joseph
de Klarinet
de Torenkamer
de Wirwar

Noordwijk:
de Bronckhorst 

Noordwijkerhout:
de Paleistuin
de Victor

Kijk hier voor een BSO bij jou in de buurt en vraag hier een rondleiding aan.